Hospitalisatieverzekering

De kosten voor gezondheidszorg blijven stijgen

We verwachten een steeds snellere stijging van deze uitgaven en dat is het gevolg van verschillende factoren :

Het is maar de vraag of deze verhoging in de toekomst gedragen zal kunnen worden door het budget Gezondheidszorgen. Waarschijnlijk niet.

Het gedeelte van de kosten dat ten laste blijft van de patiënt stijgt dus voortdurend. Een hospitalisatieverzekering is dan ook meer dan ooit noodzakelijk.

Daarom stellen wij u onze polis hospitalisatie voor die alle kosten terugbetaalt, zonder addertjes onder het gras. U kiest waar, door wie en in welke kamer u behandeld wenst te worden. Nog sterker de maatschappij bepaalt contractueel dat éénmaal u bij hen verzekerd bent, zij u nooit meer mogen opzeggen !!

De voordelen van een hospitalisatieverzekering: *

Bijkomende waarborg ambulante kosten bij zware ziekten zoals oa kanker, leukemie, ziekte van Parkinson, ziekte van Hodgkin, ziekte van Pompe, ziekte van Crohn, ziekte van Alzheimer, AIDS, diabetes, tuberculose, multiple sclerose, amyotrofische laterale sclerose, cerebro-spinale meningitis, poliomyelitis, progressieve spierdystrofie, encephalitis, tetanus, virale hepatitis,...

* Bepaalde waarborgen voorzien ruimere waarborgen, afhankelijk van de bijzondere voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij waarbij uw polis onderschreven wordt. Wij zoeken voor u steeds de beste voorwaarden aan de beste prijzen.

Een uitgebreid gamma aan voordelen die u beslist zult appreciëren.